Villkor & Information
 
Vaccinering/Försäkring:
En hund som lämnas hos oss skall vara vaccinerad med minst DHP. Vi ser gärna att de även är vaccinerade mot kennelhosta för att förhindra att de blir väldigt dåliga om det skulle bryta ut. Vaccinet förhindrar dock inte smitta vilket gör att en ovaccinerad hund inte påverkar de andra mer än en vaccinerad.

Hunden skall vara fullt försäkrad.
När du lämnar hunden på pensionat garanterar du samtidigt att den är fullt frisk. Har den kända medicinska problem ska personalen göras medvetna om detta.
 
Utrustning:
Vi föredrar att använda sele på grund av skaderisken som följer med halsband. Sele är ett måste om hunden skall spåra och/eller gå lös i långlina. Stora och starka hundar kan med fördel gå med en framknäppt sele. Vi hjälper er gärna med tips och råd!

Ta gärna med egen bädd/filt som doftar hemma för extra trygghet. Vi ansvarar dock ej för utrustning som går sönder om det inte är på grund av uppenbar oaktsamhet från vår sida. Detta gäller även leksaker.
All hundens utrustning kan med fördel märkas med namn.
Det är upp till ägaren att se till att ingenting glöms kvar på pensionatet.

Foder:
Eget foder tas med till hunden så att det räcker för hela vistelsen. Det går bra att ta med färskfoder men vi kan tyvärr inte hantera ren BARF-kost på grund av platsbrist. Ta gärna med något för hunden att tugga på.
Var noga med att lämna upplysningar om din hund är allergisk/känslig mot något i foderväg.
 
Löptikar:
Om du har en löptik eller en tik som förväntas löpa i samband med pensionatsvistelsen behöver vi veta det för att kunna planera. Löptik ska ha med sig eget löpskydd.
 
Avbokning:
Din bokning är bindande!
Vid avbokning kommer kunden att debiteras med 25% av den totala avgiften. Avbokas platsen senare än en vecka innan ankomst debiteras hela avgiften (vid storhelger gäller två veckor). Undantag är om hunden blivit sjuk/skadad och då skall veterinärintyg uppvisas.
 
Avtal:
Vi använder oss av SKK:s inackorderingsavtal.

Betalning:
Faktura lämnas ut i samband med hämtning och går även att få som pdf via mail. Betalningsvillkor är 10 dagar. För bokningar längre än en månad sker betalning i förskott, senast dagen för lämning.
 
Prislista:
(Pris avser varje påbörjat dygn)

Pensionat:
Vardag 200 :-
Helgdag 250 :-
Dygn på storhelg (exkl. julhelgen) 400 :-
Dygn på Julhelg 500 :-

Hund inomhus
+50 :-/dygn (utgår fr.o.m. dygn 8)

Hund nummer två från samma familj i samma box betalar halva priset

Rabatt fr.o.m. dag 8:
Vardag 150 :-
Helgdag 230 :-
(Gäller ej storhelger)

Hämtning/lämning:
200 :- + milersättning

Drop in-dagis:
200 :- för varje påbörjad 8 h-period

Övriga tjänster:
Kloklipp 50 :-/gång (ev. slipning ingår)

Enklare pälsvård:
(Gäller pga platsbrist enbart hundar av mindre storlek,
rådgör med personalen)


Stort paket (tovutredning, bad, shamponering,
rakföning, detaljtrimning) 600 :-
Mellanpaket (tovutredning & detaljtrimning) 400 :-
Litet paket (detaljtrimning) 200:-

Medicinering/Tillskott:
10:-/dag
 
OBS! Vid längre vistelser än en månad
ingår kloklipp och bad om hundägaren önskar.

 
Övrigt:
Vi har stor erfarenhet av hundar med särskilda behov. Det är viktigt att varje hundägare är ärlig gällande sin hund och eventuella problem så att vi kan anpassa och förbereda vistelsen hos oss för att göra den så bra som möjligt. Det tjänar alla på!

 
Vi på Pilagården strävar alltid efter att bli bättre och kunna fylla de behov som finns bland våra kunder. Lämna gärna feedback!