Vi är återförsäljare av kvalitetsfoder

från AlgGuttens Hundmat!

AlgGutten är ett familjeföretag som tillverkar foder av hög kvalité. Här finns något som passar alla, från den äldre sällskapshunden till den högpresterande jakthunden. Fodret tillverkas i Sverige och företaget strävar efter att i så stor utsträckning som möjligt använda sig av svenska råvaror. De är dessutom ensamma i världen om att klimatkompensera sitt foder till 100%. Detta är ett märke vi är väldigt stolta över att få företräda!

Klicka HÄR om du vill läsa mer om företaget och deras filosofi samt hitta mer information om produkter och återförsäljare.

Har du frågor eller vill du köpa foder av oss?
Använd kontaktformuläret här bredvid eller skicka ett meddelande till
0734-44 90 04 eller 072-158 65 96
så återkommer vi så snart som möjligt!

MEDIUM
(Klicka på rubriken för att komma direkt till produkten)

MEDIUM 20/10 är ett premiumhelfoder framtaget för att passa de flesta hundar oavsett storlek och  innehåller havsalger. Vi har använt ett fåtal utvalda råvaror för att få fodret så naturligt och smakrikt som möjligt. MEDIUM är därför ett välbalanserat och anpassat hundfoder med en utmärkt acceptans. Det förbättrar immunförsvar, glansigare päls och välmående.

                                   
                                       Pris fr. 149:-

SENIOR/LIGHT
(Klicka på rubriken för att komma direkt till produkten)

SENIOR/LIGHT är ett premiumhelfoder skapat för att ge din hund ett långt, friskt och rörligt liv. Nivåerna av protein och fett är optimerade för att ge överviktiga samt äldre hundar lagom med näring och energi och är därför skonsamt för hundens matsmältningssystem.  Senior Light har också en högre halt av C-vitamin som är välgörande för alla hundar och speciellt den äldre hunden, då hundens förmåga att bilda eget C-vitamin börja avta runt 7 års ålder.  Fodret innehåller havsalger och goda mängder Omega 3- och 6-fettsyror som är viktiga för att främja en god ledhälsa, samt frisk päls och hud.


                                         Pris fr. 185:-

SPANNMÅLSFRIA LAMM
(Klicka på rubriken för att komma direkt till produkten)
 

SPANNMÅLSFRIA LAMM är ett komplett helfoder av superpremiumkvalitet för unga och vuxna hundar av alla raser. Det passar även utmärkt till känsliga hundar då fodret inte innehåller någon form av spannmål. Utvalt brittiskt lammkött ligger till grund för det lammköttmjöl som gör det här fodret till ett superpremiumfoder med fantastisk kompatibilitet och hög smältbarhet. Potatisflingor och morötter tillsammans med prebiotika är optimalt för mag/tarmhälsan. Svensk rapsolja hjälper till att öka fetthalten på det magra lammet.
 

                                           Pris fr. 299:-

MAXIMUM

(Klicka på rubriken för att komma direkt till produkten)

MAXIMUM är ett premiumhelfoder för aktiva hundar, digivande tikar och andra hundar som behöver ett foder med högre protein/fetthalt.
Atletiska hundar som följer med på joggingrundorna, vandringar eller som är aktiva med agility behöver mer energi och näringsämnen än lugnare artfränder. Maximum har en hög andel protein och en högre fetthalt som ger hunden maximal styrka och uthållighet, och det extra som kan behövas för en digivande tik. En effektiv kolhydratblandning tillsammans med algerna förstärker uthålligheten och ger långfristig energi, samt förbättrar återhämtningsförmågan, medan förstklassiga animaliska proteinkällor hjälper till att bygga upp och bevara starka, slanka muskler.


                                           Pris fr. 185:-